Skip to content
No results
No results
  • Forside
  • Hvem er Anna?
  • Opskrifter
    • Måltider
      • Morgenmad
      • Snack
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Kategori
      • Brød og boller
      • Cookies og småkager
      • Drikkevarer
      • Gryderetter
      • Is
      • Kage
      • Madpakke
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Risretter
      • Salater
      • Slik og konfekt
      • Suppe
      • Tærte
      • Tilbehør, topping og dips
      • Spiselige gaver
    • Anledning
      • Brunch
      • Fødselsdag
      • Gæstemad
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Picnic
    • Verdenskøkken
      • Afrikansk
      • Amerikansk
      • Asiatisk
      • Fransk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mellemøstlig
      • Mexicansk
    • Sæson
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
      • Forår
  • Opskriftsindeks
  • Rejseguides
  • Madplaner
  • Kontakt og samarbejde
Anna-mad.dk
  • Forside
  • Hvem er Anna?
  • Opskrifter
    • Måltider
      • Morgenmad
      • Snack
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Kategori
      • Brød og boller
      • Cookies og småkager
      • Drikkevarer
      • Gryderetter
      • Is
      • Kage
      • Madpakke
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Risretter
      • Salater
      • Slik og konfekt
      • Suppe
      • Tærte
      • Tilbehør, topping og dips
      • Spiselige gaver
    • Anledning
      • Brunch
      • Fødselsdag
      • Gæstemad
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Picnic
    • Verdenskøkken
      • Afrikansk
      • Amerikansk
      • Asiatisk
      • Fransk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mellemøstlig
      • Mexicansk
    • Sæson
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
      • Forår
  • Opskriftsindeks
  • Rejseguides
  • Madplaner
  • Kontakt og samarbejde
Anna-mad.dk
Madplan uge 6

Madplan uge 6

Guide til Mexico City

Guide til Mexico City

Æblebrud med chokolade og hasselnødder opskrift

Æblebrud med chokolade

Blomkålsnuggets - sprøde og panerede cornflakes blomkål opskrift

Blomkålsnuggets

Madplan uge 5

Madplan uge 5

Sund chokolademousse græsk yoghurt nem morgenmad dessert snack

Sund chokolademousse

Marry me chicken opskrift nem

Marry me chicken

Snasket lækker vegetarburger med estragonmayo og karamelliserede løg

Vegetarburger med estragonmayo og karamelliserede løg

Madplan uge 4

Madplan uge 4

Kolokithopita - græsk tærte med squash, feta og filodej

Kolokithopita

Dadelbar med kokos og chokolade opskrift

Dadelbar med kokos og chokolade

Nem og svampet chokoladekage opskrift

Chokoladekage

« Forrige Side1 Side2 Side3 Side4 Side5 … Side76 Næste »

Instagram

Open
Traditionen tro, en rulle af gode ting jeg har spist på det sidste 📹👌🏼

• Sandwich med kylling, pesto, rucola, grillet peberfrugt og hummus
• Er blevet glad for trenden med skyrboller (lavet af havregryn, æg og skyr) og forsøgte i en pølsehornsversion. Så godt. 
• Grønkålspesto - fattigmandspesto med solsikkekerner også. Mindst lige så god
• Hjemmebagt rugbrød 
• En salatfavorit for tiden: peberfrugt, agurk, kikærter og feta
• En slags gnocchi lavet på gulerødder i stedet for kartofler og klippet dej i stedet for formet og rullet pænt. Med stegte gulerødder og pestosauce
• En virkelig god bowl fra @wedogreens (ingen reklame, bare GOD)
• Cashewdressing til min seneste opskrift med stegt kål
• Sommermad med nye kartofler og tomatsalat. Serveret til stegt mørksej

Noget du vil have opskriften på? 💚

#annamad #madinspiration #hverdagsmad #frokost #aftensmad #pølsehorn #sandwich #pasta #gnocchi #salat #salatinspiration #deldinmad #grønkålspesto #sommermad #bagværk
Open
Reklame for @asc_danmark 🐟 Du skal møde min nye yndlingsburger og måske også din. Sprøde og saftige laksebøffer, tartarsauce, salat, karse og syltede agurker 🍔

Opskriften er udviklet som et samarbejde med ASC. Har du fx set, ASC-mærket før? Det er et lille blåt internationalt miljømærke for opdrættede fisk og skaldyr. Mærket fortæller, at fisken er opdrættet med hensyn til både miljø, dyrevelfærd og sociale forhold. Det gør mig mere sikker og tryg i kvaliteten 🤝🏼 

Og de her laksebøffer i burgeren er helt geniale og en skøn, anderledes måde at spise fisk. Du skal bare bruge: 
- Laks
- Salt og peber
- Æg
- Hvedemel
- Urter
- Panko
- Olie/Smør til stegning

Er du blevet sulten? Haps hele opskriften på anna-mad.dk ✨ 

#annamad #asc #laks #fisk #fiskeburger #lakseburger #tartarsauce #aftensmad #hverdagsmad #gæstemad #burger #fishburger #salmonburger #deldinmad #madinspiration
Open
Min nye yndlingsmåde at tilberede og spise kål. Gem den, husk den og server den til alt for ekstra skud grønt 🥬

Jeg skærer egentlig bare kål (hvid, spids eller rød) i chunky stykker som i videoen, vender med salt, peber og olivenolie og bager halvmørt og godt gyldent i ovnen. Seriøst - det kan spises til alt. Som det er, i bowls, salater, i sandwiches eller som almindeligt grønt tilbehør. 

Dressingen er blandt andet lavet af cashewnødder, tahin og urter - og er bare et velsmagende plus i min blog 👌🏼

#annamad #kål #spidskål #bagtkål #stegtkål #stegtspidskål #bagtspidskål #grøntsager #grønt #tilbehør #kålsalat #deldinmad #madinspiration #aftensmad #hverdagsmad #opskrift #frokost
Open
Reklame // Det er nærmest en guilty please for mig at se videoer af sandwiches, der smøres, fyldes og skæres. Kender du det? 😂🥪

Så da @meyers sendte mig deres nye Ølandsflute og Spicy Hummus i weekenden (modtaget i gave), kunne jeg næsten ikke andet end at teste det som en sandwich. 

I sandwichen har jeg også:
• basilikumspesto
• rucola vendt med olivenolie, citronsaft og salt 
• stegt kylling
• grillet peberfrugt
• peber

Kæmpe haps 👌🏼

#annamad #sandwich #sandwichesofinstagram #sandwiches #aftensmad #frokost #picnic #madinspiration #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #meyers #kylling #pesto #ølandshvede #hummus
Open
Opskrift på sunde(re) müeslibarer - en basisopskrift med alt godt fra skabet. En lifesaver herhjemme når eftermiddagssulten melder sig, eller når jeg skal have en let morgensnack på farten 👌🏼

Til 10 stk skal du bruge:
• 100 g grovvalsede havregryn
• 60 g nødder
• 40 g kerner/frø (jeg tilføjede også 2 spsk kakaonibs)
• 4 dadler, store fx medjool
• 1 æg
• 2/3 dl nøddesmør
• 1/2 dl honning
• Salt

1. Hak nødderne groft. Fjern sten fra dadlerne og hak også dem groft. 
2. Vend det sammen med havregryn og kerner i en skål.
3. Rør æg, honning, nøddesmør og et nip salt sammen og brug fingrene til at fordele det i havregrynsblandingen
• Tryk det godt ned i en lille form, fx franskbrødsform, foret med bagepapir
• Bages ved 175 grader varmluft i 14-16 minutter, til de er godt gyldne og sprøde
• Lad dem afkøle, inden du skærer dem ud i barer 

#annamad #madinspiration #deldinmad #hverdagsmad #opskrift #eftermiddagssnack #snack #sundsnack #morgenmadpåfarten #morgenmad #myslibar #mueslibar #dadler #sundmad
Open
Klokken er ét minut i påske, og her kommer en opskrift, som er lige så genial på påskebordet, som den er på en hvilken som helst hverdagsaften 🐣

Græske kyllingefrikadeller med feta, soltørrede tomater, hvidløg og spinat. En af mine livretter og noget af det, vi laver aller oftest, når vi får kylling herhjemme 👌🏼 

Udover at de er fyldt med smag, og kyllingen rækker lidt længere med fyldet, så bliver de også super saftige 🍅🌿

Find opskriften på bloggen nu ved at søge på Græske kyllingefrikadeller. Håber den bliver en favorit hos jer også 💛 Og god påske altså! 

#annamad #madinspiration #deldinmad #aftensmad #hverdagsmad #opskrift #kylling #kyllingedeller #kyllingefrikadeller #kyllingeopskrift #græskefrikadeller #græskekyllingefrikadeller #feta #soltørredetomater

Powered by Bloggerspace

Cookieindstillinger