Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

21. januar 2018

SU-venligmadplanMadplan: SU-venlig aftensmad. Vi er nu over halvvejs inde i januar måned, og jeg kan mærke, at både mørket, kulden, travlheden og pengepungen påvirker min lyst til at lave mad. Derfor tænker jeg, at det må være tid til en madplan til dem på SU eller dem, der vil sparre lidt ekstra uden at gå på kompromis med lækker mad. For ja, du kan godt lave billigere mad, end det jeg har valgt til denne omgang madplan. Men mad kan klart også være højdepunkter, så det skal ikke stå på pasta med ketchup, havregrød, rugbrødsmadder og omelet her. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man betegner som billig mad, men jeg har forsøgt at sammensætte noget (mest vegetarisk men også med lidt kylling), så de fleste kan være med til.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sundere sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 😀 

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Varmende hverdagsmad i december / Sund og nem hverdagsmad

Madplan: SU-venlig aftensmad

Indkøbsliste til madplan: SU-venlig aftensmad:

indkøbsliste madplan

Ugens søde sag:
Scones med chokolade

Scones med chokolade

 • Reply
  Tina KH
  21. januar 2018 at 11:37

  Uhm en dejlig billig og lækker plan:-)
  Jeg vil lave din kartoffelpizza her til aften.
  Rigtig god søndag til dig fra mig:-)

  • Reply
   Anna Bartels
   21. januar 2018 at 12:26

   Det er bare så dejligt at høre Tina!
   God søndag til dig – håber du kan lide pizzaen ♡

 • Reply
  Anne Sophie S
  27. august 2018 at 14:09

  Vild med dine SU-venlige madplaner. Er nyligt begyndt at benytte mig af madplaner med henblik på at spare lidt på budgettet. Men er endnu ikke selv så “erfaren”, så det er SÅ fedt og nemt bare at printe din indkøbsliste og følge dine lækre opskrifter ♡

  • Reply
   Anna Bartels
   30. august 2018 at 9:43

   Hvor er det bare dejligt at høre Anne Sophie!
   Jeg er glad for, at jeg kunne inspirere dig.
   Tak for din kommentar ♡

Svar