Madplan: Nem hverdagsmad

27. august 2017

madplan nem hverdagsmadSå er jeg klar med madplanerne igen, og jeg har gået lidt og tænkt over konceptet. Jeg vil forsøge at lægge lidt flere madplaner ud, altså flere søndage, og jeg vil stadig udarbejde en indkøbsliste. Men det er ikke sikkert, at der kommer tema hver gang. Måske bliver det bare noget a la ‘nem hverdagsmad’ som i dag, og temaerne kommer nok til at gå igen.

Denne gang er der som sagt nem hverdagsmad på madplanen. Enkelte tager under 20 minutter at lave, men alle kan laves på maks 30-40 minutters tid, på nær tærten der bare skal passe sig selv i ovnen. Husk at bruge hvad du har i køleskabet. Tilføj flere grønsager til retterne eller skift ud med lignende hvis du har noget, der skal bruges. Der er opskrifter alle dage mandag til søndag til 3-4 personer. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad

Madplan: Nem hverdagsmad

skaermbillede-2017-08-14-kl-17-25-48

 • Reply
  Maria pedersen
  27. august 2017 at 12:27

  Laksetærken nyder lækker- den vil
  Jeg prøve at lave😀Tak for inspiration

  • Reply
   Anna Bartels
   27. august 2017 at 15:52

   Dejligt at høre Maria! Det er også en favorit herhjemme 😉

 • Reply
  Charlotte
  1. september 2017 at 22:44

  Flere madplaner, så er du mega fantastisk. De er virkelig gode og med lækre retter!
  Planlægger du dem også i forhold til madspild, når du laver dem? Altså at vælge retter med ingredienser der går igen for at bruge dem op fx? Det ville i hvert fald være perfekt hvis man brugte det meste op, men har ikke prøvet dine madplaner endnu, så ved ikke hvordan det er med det endnu 🙂

  Lav seriøst en kogebog med det her. Har aldrig kunne finde det, hvor jeg har haft lyst til alle opskrifter!

  • Reply
   Anna Bartels
   2. september 2017 at 9:32

   Hvor er du bare mega sød Charlotte! Det er jeg simpelthen så glad for at høre 😀
   Og ja jeg skriver indkøbslisten, så det passer med, at alle ingredienser bliver brugt. Nogle gange laver jeg også en restedag om søndagen, som man kan få ryttet op i køleskabet og brugt, hvad der nu er af rester derinde – for at undgå madspild.
   Tusind tak for din søde kommentar – håber du kaster dig ud i madplanerne.
   Vend endelig tilbage så jeg kan høre, hvad du synes ♡

   • Reply
    Charlotte
    2. september 2017 at 11:51

    Det var så lidt med ros 😉
    Men noget jeg lige tænkte på var om man kan købe det hele ind søndag eller mandag – tingene til lørdag får vel lidt svært ved at holde sig? Måske kunne man dele indkøbslisten op, så man har indkøb mandag + torsdag fx? 🙂

    • Reply
     Anna Bartels
     3. september 2017 at 10:26

     Det kunne man helt sikkert godt! Jeg tror dog, at de fleste ting på nær kød og fisk vil kunne holde sig hele ugen, så der kan man jo bare selv tage ud senere på ugen og købe de få ting, der mangler 😉
     Men super god pointe!

 • Reply
  Anette
  10. september 2017 at 19:18

  Hej Anna. Jeg vil bare sige dig hjertelig tak, fordi du gør livet lidt nemmere for os andre ved at lave madplaner og dele alle dine super gode opskrifter. Takket være dig er jeg blevet inspireret til at komme tilbage i min kamp for at spise sundt. Så en oprigtig og stor tak herfra ❤

  • Reply
   Anna Bartels
   10. september 2017 at 19:24

   Det er bare verdens bedste besked at få!
   Og hvor er du bare sej Anette!
   Tak fordi at du tog dig tid til at skrive den søde kommentar.
   God søndag herfra ♡

 • Reply
  Mona
  13. september 2017 at 9:49

  Er det muligt at få kcal antal på retterne?

  • Reply
   Anna Bartels
   13. september 2017 at 10:10

   Hej Mona.
   Nej desværre – det gør jeg mig ikke så meget i.
   Du kan evt selv gøre det vha. beregnere på nettet 🙂

Svar