Annonce

Madplan: Nem hverdagsmad

madplan nem hverdagsmadSå er jeg klar med madplanerne igen, og jeg har gået lidt og tænkt over konceptet. Jeg vil forsøge at lægge lidt flere madplaner ud, altså flere søndage, og jeg vil stadig udarbejde en indkøbsliste. Men det er ikke sikkert, at der kommer tema hver gang. Måske bliver det bare noget a la ‘nem hverdagsmad’ som i dag, og temaerne kommer nok til at gå igen.

Denne gang er der som sagt nem hverdagsmad på madplanen. Enkelte tager under 20 minutter at lave, men alle kan laves på maks 30-40 minutters tid, på nær tærten der bare skal passe sig selv i ovnen. Husk at bruge hvad du har i køleskabet. Tilføj flere grønsager til retterne eller skift ud med lignende hvis du har noget, der skal bruges. Der er opskrifter alle dage mandag til søndag til 3-4 personer. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad

Madplan: Nem hverdagsmad

skaermbillede-2017-08-14-kl-17-25-48

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments