Det her må uden tvivl være den bedste sorbet, jeg nogensinde har smagt. Den er sprængfyldt med lækker hindbærsmag og er perfekt til solskin og glade dage. Ja og så kræver den faktisk ikke så meget. Ingredienser skal hurtigt koges op, køles ned og køres til is på en ismaskine. Easy peasy og mega lækkert! Jeg lavede faktisk denne hindbærsorbet lavede den dag, hvor min klasse og jeg kom forbi i studentervognen. Min mor havde lagt tæpper på græsset, og så sad vi ellers der, alle 28 studenter, i solen og spiste hjemmelavet hindbærsorbet. Sikke en dejlig dag, og isen var en succes.
Opskrift på hindbærsorbet
Så når solen engang titter frem igen, kan jeg kun anbefale dig at lave denne sommerlige hindbærsorbet. Den er en smule syrlig og smager af sommer, hindbær og vanilje. Den er super nem at lave og kræver kun en ismaskine. Du kan spise den til verdens bedste brownie, i en vaffel eller imellem 2 af de bedste chocolate chip cookies. Nååh ja, eller du kan selvfølgelig også bare spise den som den er. Gerne i en stor skål med en ske.
Er du på jagt efter flere isopskrifter, så finder du en masse opskrifter på is på bloggen.
Hindbærsorbet
Ingredienser
- 400 g frosne hindbær
- ½ citron
- 1 vaniljestang
- 115 g sukker
- 3¼ dl vand
Køkkenudstyr
- Ismaskine
Fremgangsmåde
- Skrab kornene ud af vaniljestangen og mas det sammen med lidt af sukkeret.
- Kom frosne hindbær, saften fra den halve citron, vand, vaniljesukkeret og den resterende sukker i en gryde sammen med den tomme vaniljestang og kog op til lidt før kogepunktet (ca 80 grader).
- Her kan du vælge at si din masse eller lade vær. Det er op til dig, og om du kan lide 'kernerne' eller ej. Jeg kan godt lide dem.
- Lad det køle helt af.
- Kør den kolde hindbærmasse på en ismaskine til tyk soft ice konsistens, og smid derefter isen på frys i minimum et par timer.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!