Madplan uge 33

Madplan uge 33

Hvis du kigger på den lille collage med overblik over retterne til denne madplan uge 33, så er der næsten et lidt rødt tema, næsten lidt efterår, men du må ikke lade dig snyde. Der er masser gode sommeråvarer på menuen: svampe, tomater, gulerødder, squash og andet godt.

Denne madplan er til dig, der leder efter inspiration til næste uges menu. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.

Madplan uge 33

I denne uge får du 2 gange kød, en dag med fisk og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 33 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på bygotto med svampe, parmaskinke og valnødder, salat med varmrøget laks, bagte tomater og sennepsdressing, bygotto-deller og grillede gulerødder med pisket ricotta, fyldte pastaskaller med svampe, ricotta og brødkrummer, iskold gazpacho med brødcroutoner og sidst men ikke mindst åben lasagne med sommergrønt, stracciatella og brunet smør. Haps – jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 33. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kunne godt finde på at bikse en bærgalette sammen og servere med en klat fed cremefraiche rørt med vaniljesukker.

Galette med bær og marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments