
Det er rigtig sommer på menuen i denne madplan uge 26. Danske jordbær, masser af fisk, ærter, sommerpasta og andet godt. Det er jo som om, at ugen bliver endnu bedre, når man ved, at der venter en noget lækkert til aftensmad. Eller er det bare mig, haha?
Denne madplan er til dig, der leder efter inspiration til næste uges menu. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 26
I denne uge får du 1 gang kød, to med fisk og fire vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 26 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på quinoasalat med varmrøget laks og gomadressing, ærterisotto med ricotta og citron, rugbrødssandwich med grillet grønt og edamamepure, risottodeller af resterne og en spidskålssalat med jordbær og mormordressing, bagt laks med urter og pistacie og en melonsalat med avocado, parmaskinke og mozzarella og sidst men ikke mindst en pasta med basilikumsfløde, stracciatella og citronbrødkrummer. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 26. Jeg vil elske at følge med!
Jeg føler ikke rigtig, at man kan lave andet end en jordbærtærte i weekenden, hvis der skal bages. Og min opskrift er helt klassisk med mørdejsbund, mazarinmasse, creme og nye, danske jordbær.
