
Yes, så er vi officielt inde i foråret, og det glæder mig meget. Det skal fejres med en lækker madplan uge 10 fyldt med masser af lækker mad. Vi kører, kan jeg se, et tema med masser af soltørrede tomater, masser af lækkert grønt og god kylling. Friske retter og comfort food mad. Ja tak.
Hver lørdag morgen laver og udgiver jeg en ny madplan til dig her på bloggen akkurat som denne madplan uge 10. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 10
I denne uge får du to dage med kød og fire vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 10 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på kyllingefrikadeller med feta og soltørrede tomater serveret med blomkål og romesco, min yndlings vegetarlasagne med svampe og estragonbechamel, pitabrød (hjemmelavet eller købt) med blomkålsnuggets og salat med estragondressing, salat med paneret feta og sidst men ikke mindst en ny favorit: marry me chicken. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage i weekenden? Hvad med en portion af verdens bedste cookies? Lav dejen fredag og bag dem lørdag.
