Madplan: Mine favoritter på det sidste

Madplan: Mine favoritter på det sidste

Jeg har spist en del efter mit hjerte her på det sidste, og der har ikke været det største overskud til nye opskrifter. Det vil sige, at jeg ofte er gået i bloggens gemmer og har fundet nogle af mine favoritter frem – i hvert fald mine favoritter for tiden. Du får derfor alt fra min yndlings mexicanske lasagne, min yndlingsdip, yndlingsdeller og yndlings grønne retter og tilbehør for tiden.

Denne madplan med mine favoritter på det sidste er til 3-4 personer og består af 3 dage med kød (nogle minimalt), 2 dage med fisk, 1 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med (som jeg bager ofte for tiden). Den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner en masse lige her

 Madplan: Mine favoritter for tiden

  • Mandag: Ugen starter med min yndlings lasagne for tiden, hvis opskrift jeg (og min kæreste, der også elsker den) deler ud til alle. Den er derfor allerede godkendt af familie og kolleger. Det er en mexicansk lasagne fyldt med kål, smag og en smule chorizo.
  • Tirsdag: Deller spiser jeg også i mange varianter. Jeg spiser dog en del sprøde blomkålsdeller for tiden. Og serverer med min yndlings romesco dip af grillede peberfrugter og ovnkartofler til. Sidstnævnte har jeg ikke en opskrift på men vender bare små kartofler i olivenolie, salt og peber og bager ved 180 grader, til de er færdige. Måske 45-60 minutter (ikke tilføjet i indkøbsliste, da den kan skiftes ud med tilbehør efter lyst).
  • Onsdag: Jeg har lige opdaget en ny måde at lave ris på. Hvidløgsris. Så dem spiser jeg til retten med honning- og soyamarineret kylling, spinat og peanuts. Lav dobbelt portion, hvis I er fire personer (er medregnet i indkøbsliste).
  • Torsdag: Tærter spiser jeg mange af, men min favorit er for altid laksetærte med spinat og feta. Fordi den altid er en vinder.
  • Fredag: Det er toast-tid. Jeg kan nemlig altid spise en toast. Og ofte er det denne med ost, skinke og estragonmayo, jeg vælger.
  • Lørdag: Ugens anden fiskedag er torsk paneret i havregryn og mandler serveret med ærtepure og smørstegt spidskål. En af de bedste måder at servere spidskål, hvis du spørger mig.
  • Søndag: Ugens sidste dag er som altid tid til rester. Ryd ud i køleskabet og lav fx tærte, pizza eller en god pastaret af resterne.

Indkøbsliste:

Indkøbsliste madplan

Ugens søde sag: Banankage med peanutbutter og chokolade

Bananbrød med peanutbutter og chokolade
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments