Det er altså en god uge, vi går ind i. I hvert fald når man ser på menuen på denne madplan uge 8. Der er mange nye opskrifter med, og jeg lover dig, at det kun kan blive lækkert. Forholdsvis meget hygge og snasket mad på den rimeligt sunde side. Med både fisk, kød og masser af grøntsager. Og ikke mindst forhåbentligt ny inspiration.
Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 8 ikke er dig, så skal du endelig bare kigge på de andre madplaner. God fornøjelse!
Madplan uge 8
Madplanen i denne uge består af 2 dage med kylling, 1 dag med minimalt kød (bacon på toppen), 1 dag med fisk og 2 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.
Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.
Menuen står helt konkret på kylling i kokos-cashewnøddesauce, fyldte pastaskaller med ricotta og spinat, chowder aka. cremet majssuppe med blomkål og ristet bacon, svampelasagne med spinat og estragon, burger med sprød kylling, syltede rødløg og chilimayo og ikke mindst fiskedeller med hjemmerørt remo og ovnkartofler. Mums for en omgang madplan uge 8.
Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!
Er du på udkig efter noget sødt til weekenden, så kan du overveje at lave min brownie med saltkaramel.