Nu er det altså ugen før ugen. Altså ugen før ugen med juleaften. Det tror jeg ikke helt, at min hjerne forstår, så jeg har besluttet mig for at give denne madplan uge 51 et ekstra skud jul i form af andeburger, risengrød og nøddepostej. Det er jo heldigvis nogle lækre opskrifter, og jeg glæder mig allerede til at sætte tænderne i dem.
Hver lørdag udkommer en ny madplan til dig her på bloggen ligesom denne madplan uge 51. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen hele vejen med den dertilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 51
I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 51 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på fuldkornsrisengrød med pærer, hasselnødder og lakridssukker, nøddepostej og rødkålssalat med appelsin og karamelliserede valnødder, rester af nøddepostej på rugbrød, fiskedeller og rodfrugter i ovnen, svampebygotto i ovn med valnødder og parmaskinke og sidst men ikke mindst burger med pulled and og appelsinmayo. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale en af de nyeste opskrifter her på bloggen. Æbleskivepandekager. Perfekt hvis du har lyst til æbleskiver men ikke har en æbleskivepande eller vil lave en nem version.