Madplan uge 46

Madplan uge 46

Tænk sig at vi snart allerede er halvvejs gennem november måned. Jeg kan tydeligt mærke, at det er blevet mørkt og koldt udenfor, og derfor skal menuen også bare være ekstra god. Så er der endnu mere at se frem til om aftenen efter en lang, mørk dag. Her får du altså en madplan uge 46 med masser af farver, grøntsager og god smag.

Denne madplan uge 46 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 46

I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 46 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på salat med varmrøget laks, langtidsbagte tomater og urtecremefraiche, den bedste panang karry med kylling, blomkålsdeller med parmesan med haydari og ovnfritter, cremet pasta med bagte peberfrugter og tomater og sidst men ikke mindst flammkuchen aka nem pizza med cremefraiche, bacon og løg. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Det kunne fx være en luksus gammeldags æblekage med kaffe-chokoladecreme og hasselnødder.

Luksus gammeldags æblekage med kaffe-chokoladecreme og hasselnødder
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments