
Ny uge, ny madplan uge 36. Vi går ind i september, og selvom jeg selv lige skal forstå, at sommeren desværre er ovre, så elsker jeg nu også efteråret og alle de gode efterårsråvarer. Svampe, græskar, æbler og andet godt. Dem begynder vi at hylde i denne uge, og det bliver en lækker menu.
Denne madplan er til dig, der leder efter inspiration til næste uges menu. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 36
I denne uge får du en dag med kød, en med fisk og fire vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 36 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på æggewrap med spinat og laks, svampelasagne med estragonbechamel, vegetarisk cæsarsalat med knoldselleri og vesterhavsost, risotto med løg simret i rødvin og til sidst fyldte kyllingebryster med flødeost, svampe og parma serveret med bagte kartofler med hvidløgscreme og pistacie. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 36. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage noget lækkert og efterårsagtigt til weekenden, hvorfor så ikke skøn skøn æbletærte med mazarin og nøddekaramel. Den er bare helt vildt lækker.
