Det er da for alvor blevet sommer udenfor. Jeg elsker det! Måske ikke lige 30 grader som den anden dag, men sådan et par af 20 og fuld sol. Det betyder bare ben, is, sommergrønt, masser af koldskål og jordbær. Og selvfølgelig har jeg også sneget koldskål med i madplanen i denne uge – madplan uge 27. Den er god.
Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.
Madplan uge 27
Menuen i denne uge består af to-tre dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 27 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!
Ugens menu står helt konkret på bygotto med varmrøget laks og asparges, pastasalat med pesto og ærter, aspargestærte med gedeost (kan skiftes ud med feta eller anden ost, hvis du ikke er glad for ged), asiatiske fiskedeller med salat med ærter, karamelliserede hasselnødder og jordbærdressing, hjemmelavet jordbærkoldskål med hjemmelavede kammerjunker og sidst men ikke mindst havregryn- og mandelpaneret torsk med ærtepure og nye kartofler med urter og olivenolie. Mmmh for en madplan uge 27.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Selvfølgelig skal der noget lækkert på menuen i weekenden. Jeg kan anbefale dig at lave en portion pistacieis med pistaciekrokant.