Åh det er da virkelig blevet sommer udenfor. Lad os lige beholde det de næste 2 måneder okay? Min sidste uge har ikke været så god, så jeg har lavet en ekstra god menu for uge 26. Og det kan vi vist alle bruge – uanset hvordan ugen har været. Der er gode sommeråvarer på menuen, lidt græske retter, masser af grønt og farverige sager.
Jeg har lavet denne madplan som inspiration til dig og ugens menu. Om du vil følge den fuldt ud eller plukke, som du kan lide, er helt op til dig, og hvordan det passer ind. Et lille tip herfra: Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med og derefter printe en indkøbsliste. Det gør det forhåbentligt så nemt som muligt.
Madplan uge 26
Menuen i denne uge består af to-tre dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Søndag står som altid på tøm køleskabet, og der kan du være kreativ med tærte, pasta, pizza eller lignende. Hvis denne madplan uge 26 ikke er dig, så kan du altid tjekke de tidligere madplaner ud. God fornøjelse!
Ugens menu står helt konkret på vegetar toast med gedeost, valnøddepesto og karamelliserede løg, blomkålsdeller med parmesan og bulgursalat med kirsebær og ærter, friske forårsruller med kylling, grønt og peanutbutterdressing, græsk spinattærte med feta, græske frikadeller og kartoffelsalat med rygeostdressing og sidst men ikke mindst bagt laks med pistacienødder og krydderurter serveret med melonsalat med serranoskinke og mozzarella. Mmmh for en madplan uge 26.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale verdens bedste citronmåne. Den er med marcipan, blendede mandler og citronglasur. Så god!