
Selvom jeg er på festival i denne uge med arbejdet, så skal I ikke snydes for denne madplan uge 21. Jeg har mest af alt sammensat menuen, fordi det var lige, hvad jeg havde lyst til. Crispy chili feta æg, kyllingedeller, bagt spidskål, broccolitærte, veggieburger og citronpasta. Mmh!
Denne madplan er til dig, der leder efter inspiration til næste uges menu. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 21
I denne uge får du fire dage med kød og to vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 21 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på crispy chili feta æg med ris, græske kyllingefrikadeller og bagt kål med lækker dressing, rester af deller i en rugbrødskrammer, broccolitærte med bacon (en evig favorit), vegetarburger med estragonmayo og karamelliserede løg og til sidst en god portion citronpasta med sprød kylling. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 21. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg overvejer en portion hindbærtrifli med skum og crumble. Måske med rabarberkompot i stedet for hindbær.
