Madplan uge 20

Madplan uge 20

Jeg glæder mig så meget over den ekstra mængde sollys og de længere dage. Wow det giver altså mere energi! I denne madplan uge 20 har jeg fokuseret på sommersmage og generelt masser af god smag, og den byder faktisk på flere af mine personlige favoritter og gengangere herhjemme.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 20, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 20

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 20 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på tomattærte med mozzarella og basilikum, honning- og soyamarineret kylling med hvidløgsris og syltet agurk, rester i wraps med hummus, spanakopita aka. spinat og feta tærte i filodej, honningbagt laks med nødder + kartofler med hvidløgscreme og pesto og sidst men ikke mindst kartoffelpizza. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kan anbefale denne hjemmelavede pistacieis. Nøj den smager godt.

Pistacieis hjemmelavet med pistaciekrokant
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments