
Jeg har simpelthen besluttet mig for at hylde nogle af de helt gamle (gemt men ikke glemt) opskrifter fra mange år tilbage i denne madplan uge 17, så vi skal en tur tilbage til gamle favoritter. Opskrifter jeg selv har lavet mange gange men flere af dem er flere år siden. Derfor fejler de intet, og de skal jo også have lov at være her.
Denne madplan er til dig, der leder efter inspiration til næste uges menu. Du kan enten vælge at følge madplanen fuldt ud med den tilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 17
I denne uge får du en dag med kød, to med fisk og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 17 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på sommerpasta med langtidsbagte tomater og citron-flødesauce, brændende kærlighed med masser af grønt, kartoffel-porresuppe med ostescones, asiatisk laks og smørstegt blomkål og sidst men ikke mindst fiskedeller med remoulade og ovnkartofler. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter eller følger denne madplan uge 17. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden, så kunne det jo være en portion kanelsnurrer med marcipan. Dem går man aldrig galt i byen med.
