Der går ikke længe, før supermarkederne bugner af rabarber, asparges og nye kartofler og åh jeg glæder mig. Det har været tiltrængt efter de mange rodfrugter, kål, svampe mm henover vinteren og efteråret. Denne madplan uge 14 begynder så småt at tage hul på april måneds råvarer i sæson, og der er blandt andet en hel del fisk, friske grøntsager, hjemmebagt brød og lignende på menuen, og det kan kun blive godt.
Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 14, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.
Madplan uge 14
I denne uge får du to dage med kød, to med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 14 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på tortilla a la æggekage med kartofler, spinat og ost, den bedste chicken tikka masala evt. serveret med hjemmebagte hvidløgsnaan, rugbrødssandwiches eller wraps med varmrøget laksesalat, gedeostsalat med æbler og valnødder serveret med snoet brød med oliventapenade og sidst men ikke mindst pasta med kongerejer og chili. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Denne kokosmarengs med æbleskum og mørk chokolade er en ældre opskrift her på bloggen og ser ikke ud af meget, men det er lidt marengs møder bounty møder frisk æble, og den smager så dejligt. Kan bestemt anbefales.