Madplan uge 5

Madplan uge 5

Der er gode sager på madplan uge 5. Masser af farver og smag. Jeg er totalt klar på at afslutte den grå og våde januar, og jeg håber, at der venter os lidt mere sol i februar. Jeg har tilføjet nogle af mine simple aftensmadsfavoritter på menuen for ugen, og det kan næsten kun blive godt.

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 5

Madplan uge 5 består af 2 dage med kød, en med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 5 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder, rugvafler med varmrøget laksesalat og grønt, græskarrisotto med salviepesto, chowder aka. cremet majssuppe med ristede blomkål og bacon, thai beef salad med den bedste dressing og sidst men ikke mindst kartoffelpizza med mascarpone og rosmarin. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage i weekenden? Tænker ikke at det er for tidligt med en portion fastelavnsboller med remonce og creme.

Fastelavnsboller med vaniljecreme og remonce
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments