Efteråret har da for alvor sat ind, hva? Jeg kan ikke rigtig komme overens med, at det skal til at være mørkere udenfor, men jeg kan faktisk godt lide, kulden der bider i kinderne i kombination med solen på næsen. Madplan uge 41 er varmende, fyldt med gode sager, grøntsager, protein, curries og suppe.
Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 41, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.
Madplan uge 41
I denne uge får du to dage med kød og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 41 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på ristet spidskål og kikærter i brændt citron-dressing med ris og hummus, kyllingesuppe med pasta og grøntsager, græskar og kikærter i en kokosmælkskarry med ris, og anden dag kan du spise den med rodfrugtsmos (eller ris igen), lasagne med salsiccia, pesto og squash og sidst men ikke mindst svampetoast og salat med balsamicodressing.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal der noget sødt på bordet i weekenden? Jeg kan anbefale at bage en omgang kanelsnegle med æble og marcipan.