Glædelig weekend! Det er tid til næste uges madplan uge 39, og den er fyldt med nye og velkendte opskrifter. En masse gode sager faktisk – klassiskere og måske også elementer, du ikke har prøvet før.
Denne madplan uge 39 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.
Madplan uge 39
I denne uge får du fire dage med kød (to dage kun minimalt), en dag med fisk og en vegetarisk dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 39 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på chowder, som er en cremet majssuppe med blomkål og bacon. Den står også på kyllingefrikadeller med spinat og feta serveret med smørstegt spidskål, rugbrødssandwiches med kyllingedeller, shakshuka med feta og chorizo, pasta med muslinger og citronpesto og sidst men ikke mindst græskarrisotto med salviepesto. Haps.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du bage noget i weekenden? Hvad med bløde chokoladeboller med kardemomme?