Vi kører i denne madplan uge 3 en god blanding af sund januar, vegetariske favoritter og et smut til asiatiske himmelstrøg. Der er flere af mine favoritter på menuen, et par nye opskrifter og garanti for masser af god smag. Prøv fx mine allerbedste gyoza, der er hyggelige af folde med resten af familien, en skøn alt i én pande rød karry laks og mine yndlings vegetardeller med blomkål og ost.
Hver lørdag udkommer en ny madplan til dig her på bloggen ligesom denne madplan uge 3. Det er til dig, der leder efter inspiration til næste uges madplan. Du kan enten vælge at følge madplanen hele vejen med den dertilhørende indkøbsliste, eller du kan udvælge de retter, der passer jer bedst, eller dem I mest har lyst til. Det fungerer sådan, at du nemt kan skrue op og ned efter, hvor mange der spiser med den dag og så få en indkøbsliste, der matcher det.
Madplan uge 3
I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Råvarerne er udvalgt så vidt muligt efter sæson, og jeg forsøger at mindste madspild ved at lade råvarer gå igen og ved altid at lade søndag være tøm køleskabet dag. Her kan du lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 3 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på æggekage med spinat og feta, blomkålsdeller med parmesan serveret med bagte rodfrugter, rester af deller i en rugbrødssandwich med hummus og grønt, laks i rød karry med ris og sidst men ikke mindst gyoza med dip og en asiatisk salat med lime-ingefærdressing. Haps – jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg kunne godt finde på at lave et saftigt og lækkert kanelbrød med glasur.