Uhh der er altså gode sager på menuen i denne madplan uge 29! Er du gået på sommerferie endnu? Der går desværre nogle uger, før det er min tur, men så er det jo godt, at man kan forsøde ventetiden med god mad. Eller forsøde ferien, hvis du har ferie. Jeg håber, at du finder noget, du kan lide på menuen.
Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 29, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.
Madplan uge 29
I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 29 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.
Menuen for denne uge står helt konkret på kyllingedeller med spinat og feta serveret med en jordbærsalat med fennikel og avocado, laksetærte med spinat og feta, rester af kyllingedeller og salat med estragondressing og parmesan, crispy chili feta æg med ris, ravioli med brændt citron, brunet smør og pisket ricotta og sidst men ikke mindst rørt tatar med persillemayo, kartoffelchips og ovnfritter. Jeg glæder mig allerede.
Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!
Skal du lave noget lækkert i weekenden? Hvad med en gang jordbærkoldskål med hjemmelavede kammerjunker?