Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

Denne opskrift på citronpasta er en af mine go-to pastaretter, når det skal være nemt og lækkert. Det er en af de retter, der kan laves på under 20 minutter, og det er efterhånden blevet en genganger i vores køkken herhjemme. Derfor tænkte jeg, at det måtte være tid til at dele den med jer. Den er både super her om sommeren, men vi har også spist den til vinter og drømt os lidt mod varmere himmelstrøg.

Opskrift på citronpasta med feta og hasselnødder

Denne opskrift på citronpasta er super simpel og består af spaghetti, frisk persille, masser af citronskal og -saft, smuldret feta og grofthakkede, ristede hasselnødder. Det er en virkelig god kombination af noget sprødt, cremet, salt, syrligt og friskt. Retten er vegetarisk, men du kan sagtens servere den til et stykke fisk eller kylling.

Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

Simpel og hurtig pastaret

Hvis du er på udkig efter andre simple og nemme pastaopskrifter, kan jeg også anbefale disse:

Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

En simpel, nem og hurtig pasta med masser af citron, feta, persille og ristede hasselnødder. Opskriften er til 3 personer og kan spises som den er eller som tilbehør til kød, fisk eller salat.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse20 min

Ingredienser

  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 1 bundt frisk persille
  • 350 g spaghetti
  • 2 øko citroner (skal fra to, saft fra en)
  • 100 g feta (gerne fra blok)
  • salt og peber
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødder i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
  • Lad dem afkøle lidt og nulr derefter skallen af med fingrene.
  • Skyl persille og hak det groft. Hak også nødderne groft.
  • Kog pasta efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
  • Vend pasta med persille, nødder, et godt skvæt olivenolie, salt, peber, smuldret feta og citronsaft og -skal.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments