Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder
En simpel, nem og hurtig pasta med masser af citron, feta, persille og ristede hasselnødder. Opskriften er til 3 personer og kan spises som den er eller som tilbehør til kød, fisk eller salat.
5
fra 1 stemme
Servings:
3
personer
Forberedelse
20
minutter
min
Ingredienser
1
håndfuld
hasselnødder
1
bundt
frisk persille
350
g
spaghetti
2
øko citroner
(skal fra to, saft fra en)
100
g
feta
(gerne fra blok)
salt og peber
olivenolie
Køkkenudstyr
Gryde
Fremgangsmåde
Rist hasselnødder i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
Lad dem afkøle lidt og nulr derefter skallen af med fingrene.
Skyl persille og hak det groft. Hak også nødderne groft.
Kog pasta efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
Vend pasta med persille, nødder, et godt skvæt olivenolie, salt, peber, smuldret feta og citronsaft og -skal.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest