Madplan uge 9

Madplan uge 9

Er du klar til madplan uge 9? Nu kan vi endelig se foråret lige om hjørnet! I hvert fald hvis vi kigger på kalenderen. Jeg synes godt nok, at februar har været våd og mørk, og dermed at vi fortjener solskin, fuglefløjt og lidt mindre regn og blæst. Ikke sandt? Noget der måske kan hjælpe lidt er menuen til den kommende uge, og her kommer mit bud.

Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Hvis denne madplan uge 9 ikke er dig, så skal du endelig bare kigge på de andre madplaner. God fornøjelse!

Madplan uge 9

Madplanen i denne uge består af 1 dag med kylling, 1 dag med oksekød, 1 dag med fisk og 3 vegetariske dage. Den sidste dag står på tøm køleskabet som altid – så er du klar til en ny uge.

Har du ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Menuen står helt konkret på boller i karry – med kylling og æbler, mexicanske huevos rancheros, den spanske spinakopita aka. filodejstærte med spinat og feta, vegetariske burritos med bønner, ost og guacamole, pasta med kongerejer og chili samt sidst men ikke mindst græske frikadeller med feta og soltørrede tomater serveret med græsk inspirerede kartofler med peberfrugter og oliven. Mums for en omgang madplan uge 9.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Skal vi ikke byde foråret velkommen med noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår vafler med citron og birkes.

Vafler med citron og birkes
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments