Madplan uge 25

Madplan uge 25

Jeg var lige begyndt at nyde sommervejret sådan rigtig, og nu føler jeg, at det er forsvundet til forskel for konstante regnbyer. Så jeg prøver at bringe sommeren tilbage med ugen menu i denne madplan uge 25 fyldt med nye kartofler, jordbær, hel kylling og andre gode sager.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 25, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 25

I denne uge får du en dage med kød, to med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 25 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på lakselasagne med spinat og ricotta, blomkålsdeller med spidskålssalat med jordbær og mormordressing, rester af lasagne, rugbrødssandwich med hjemmelavet pesto, svampetoast med salat og sidst men ikke mindst hel kylling i ovn og nye kartofler med urter. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg overvejer denne blondie med hindbær og så udskifte hindbær med rabarbertern vendt i sukker.

Blondie med hindbær, mandler og hvid chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments