Madplan uge 19

Madplan uge 19

Ugens menu tager udgangspunkt i gode sæsonvarer i maj måned, blandt andet asparges, spidskål, spinat, urter og rabarber. Det er en madplan uge 19 fyldt med sund, nem og lækker aftensmad som sædvanligt, og jeg glæder mig allerede til forårsfornemmelserne i de spæde grøntsager, masser af urter og farverige sager.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 19, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 19

I denne uge får du to dage med kød, en med fisk og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 19 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på rødbedevafler med toppings, citronpasta med persille og hasselnødder, kyllingedeller med spinat og feta serveret med smørstegt spidskål, rester af deller med perlebygsalat med asparges, fennikel og urtedressing, nem laksetærte af filodej med asparges og spinat og sidst men ikke mindst vegetarburger a la (hjemmebagte) burgerboller med rødbede-fetabøffer, chilimayo og grønt. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Det er ikke sidste gang, at jeg kommer til at anbefale verdens bedste rabarbercrumble, hvis du skal bage i weekenden. Jeg har helt ærligt aldrig smagt én lige så god. Opskriften er fra min moster, og den er næsten bedre, end man kunne tænke sig til.

Rabarbercrumble med marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments