Tunsalat med hytteost, æble og persille

Tunsalat med hytteost Denne tunsalat med hytteost, sprøde æbletern og frisk persille ovenpå en skive ristet rugbrød kan virkelig peppe en ellers lidt kedelig rugbrødsmad ret meget op. Det er ikke så tit, at jeg spiser dåsetun, og det er egentlig synd, for det er jo meget anvendeligt og kan bruges til mange ting. Og så er det super sundt og meget nemt. Der er dog én anden tunopskrift på bloggen, og det er sprøde tundeller med gulerødder, persille og sesam. Den kan du finde lige her.

Det tager vitterligt kun 3 minutter at røre denne tunsalat sammen, og så har du et lækkert og fedtfattigt pålæg til din rugbrødsmad eller sandwich. Kombinationen af den salte tun sammen med de søde, saftige æbler fungerer så godt! Derudover er der både hytteost, frisk persille, godt med citronsaft og en smule sennep i. Men du kan sådan set krydre den og tilsætte andre ingredienser, som du vil. Du kan også vende tunsalaten med et par håndfulde frisk spinat, og så har du en god salat til din frokost.

Find andre opskrifter med fisk lige her.

Tunsalat med hytteost

Tunsalat med hytteost, æble og persille (til 2-3 madder)

  • 1 dåse tun
  • 1 stor spsk hytteost
  • 1/2 æble
  • 1 lille håndfuld frisk persille
  • 1 lille tsk (dijon)sennep
  • citronsaft
  • friskkværnet peber

 

Så nemt er det: Start med at skære æble i små tern og hakke persille groft. Rør tun sammen med hytteost, æbletern, grofthakket persille og sennep og smag til med citronsaft og friskkværnet peber. Spis det på et stykke (ristet) rugbrød, i en sandwich eller lav en stor portion, så du har til flere dage.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments