Madplan uge 47

Madplan uge 47

Jeg håber, at du har en god uge i vente i næste uge. Jeg skal i hvert fald sørge for, at du kan få inspiration til ugens måltider med denne madplan uge 47. Fyldt med gode efterårssager som grønkål, grøskar og torsk og masser af comfort food.

Denne madplan uge 47 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 47

I denne uge får du en dag med kød, en med fisk og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 47 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på dahl med skyr, mandler og rigeligt koriander (hvis du er til det), asiatiske fiskedeller og en grønkålssalat med halloumi og granatæble, luksus kopnudler med grønt og smilende æg, den bedste thai beef salad med en killer dressing og sidst men ikke mindt en græskar bygotto med grønkålschip, brunet smør og ristede hasselnødder. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget lækkert i weekenden? Så kan jeg anbefale denne kokosmarengs med creme, æbler og mørk chokolade. Lidt som bounty møder friske æbler.

marengskage
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments