Madplan uge 26

Madplan uge 26

Det er ved at være enden af juni, og hvor har den allerede budt på jordbær, ærter og kolde kartoffelsalater. Jeg håber, at din juni også har været god ved dig. I denne madplan uge 26 sætter vi endnu mere gang i sommeren med flere ærter, melon, kolde supper og kartoffelsalater med rygeost.

Denne madplan uge 26 kan du følge fuldt ud, men du kan også lade dig inspirere eller bare vælge de retter, der passer dig bedst. Husk at du nemt kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver enkel dag, og så kan du til sidst printe en komplet indkøbsliste, der medregner, hvor mange der spiser med hver dag.

Madplan uge 26

I denne uge får du tre dage med kød, en med fisk og to vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 26 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på ærterisotto med ricotta og citron, melonsalat med avocado, serranoskinke og mozzarella + snoet brød med oliventapenade, kold tomatsuppe aka. gazpacho, som er fantastisk med croutoner til, nem lakselasagne med dild og asparges, græske deller med kold kartoffelsalat med rygeost og sidst men ikke mindst rester af deller med melonsalat med mynte og cashewnødder. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Hvad med en mazarinkage med hyldeblomstcreme og masser af bær – den er virkelig god.

Mazarinkage med bær og hyldeblomstcreme
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments