Annonce

Madplan: Sund aftensmad til børnefamilier

Madplan: Sund aftensmad til børnefamilier

Jeg er klar med næste madplan, og temaet for denne gang kommer faktisk som et ønske fra en af jer. Jeg fik nemlig en kommentar fra en kvinde den anden dag, der ønskede sig en madplan med sund aftensmad til børnefamilier som hendes. Og jeg elsker, når I skriver og kommer med ønsker. Derfor er ugens madplan: sund aftensmad til børnefamilier. Nem, forholdvis billig og varieret aftensmad med masser af grønt. Opskrifter som både børn og voksne kan være med på.

Madplan: Sund aftensmad til børnefamilier

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Læs også: Alle de andre madplaner.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Hverdagsmad til hele familien

Ugens søde sag:
Mazarinbund med hyldeblomstcreme og friske bær

Madplan: Sund aftensmad til børnefamilier 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments