Annonce

Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater

Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater

Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande. Det kan nærmest aldrig gå galt og smager godt, uanset hvad man beslutter sig for at komme i retten. Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe.

Opskrift på cremet pasta med kylling

Det blev derfor til denne virkelig lækre og cremede pasta med kylling, svampe, soltørrede tomater og masser af citron og frisk persille. Svampene og de soltørrede tomater giver en skøn smag til retten, og hvis du ønsker at lave en vegetarisk udgave, kan du sagtens udelade kylling. Tip: Hvis du bruger soltørrede tomater i olie, kan du stege løgene i lidt olie fra tomaterne i stedet for olivenolie. Hvis du bruger soltørrede tomater fra en pose som jeg, skal du opbløde dem i lidt kogende vand i 30 minutter og så kan du bruge lidt af vandet, når hele retten blandes sammen.

Hvis du leder efter andre gode pastaretter, kan du finde en masse opskrifter med pasta.

 photo IMG_9868_zpsqdex8ih5.jpg
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater

Pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater

En cremet og lækker pastaret med kylling, svampe og soltørrede tomater til 4 personer.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 3 kyllingebryster
  • 200 g champignon (gerne de brune)
  • 100 g soltørrede tomater (gerne fra olie)
  • 400 g pasta
  • 3 spsk philadelphia
  • ¾ dl mælk
  • 1 øko citron (skal fra den hele + saft fra den halve)
  • 1 håndfuld frisk persille
  • olivenolie
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Pande
  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Hak løget og svits det i en spsk olie i en stor, dyb pande eller gryde.
  • Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene.
  • Skær champignon i skiver.
  • Når kyllingen er brunet på alle sider, skal du tage det af panden og komme svampene på.
  • Steg dem ved middelhøj varme i 5 minutters tid, til svampene er bløde.
  • Kog imens pasta efter anvisningen på pakken og dræn vandet fra (HUSK at gemme 1-2 dl af kogevandet).
  • Imens pastaen koger skal du røre philadelphia godt sammen med mælk. Hak de soltørrede tomater i små stykker.
  • Kom det op til svampene sammen med kylling, løg, fintrevet citronskal, citronsaft og grofthakkede soltørrede tomater.
  • Varm det godt igennem og smag til med salt og peber.
  • Hak persille groft og kom det på panden sammen med pasta og pastavandet, og varm det igennem i et 1 minut eller 2, så vandet koger en smule ind.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments