Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Tærte med røget laks og broccoli
En sund og grov tærte med røget laks, broccoli og ost. En skøn aftensmad med en frisk salat til eller kold til frokost eller madpakke dagen efter. Den er endda fryservenlig.
5
fra
4
stemmer
Servings:
1
stk
Forberedelse
25
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
55
minutter
min
Ingredients
1
stk
tærtedej
4
æg
1½
dl
cremefraiche
½
dl
mælk
½
broccoli
(stort)
200
g
røget laks
1
spsk
citronskal
(fintrevet)
salt og peber
1
håndfuld
revet ost
Fremgangsmåde
Forbered tærtedejen via fremgangsmåde i link i ingredienslisten.
Imens bunden forbager i ovnen, kan du skære det halve broccolihoved ud i små mundrette buketter.
Kog broccolibuketterne i saltet vand i 2 minutter. Hæld vandet fra og lad dem dampe af.
Pisk æg, cremefraiche, mælk, salt og peber sammen i en skål. Skær røget laks ud i små tern.
Fordel broccoli ovenpå tærtebunden og herefter røget laksetern.
Hæld æggemassen udover, så det fordeles over fyldet.
Drys med revet citronskal over tærten og derefter med revet ost.
Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest