Go Back
+ servings
Tærte med røget laks og broccoli

Tærte med røget laks og broccoli

En sund og grov tærte med røget laks, broccoli og ost. En skøn aftensmad med en frisk salat til eller kold til frokost eller madpakke dagen efter. Den er endda fryservenlig.
5 fra 4 stemmer
Antal: 1 stk
Forberedelse25 minutter
Tilberedelse30 minutter
I alt55 minutter

Ingredienser

  • 1 stk tærtedej
  • 4 æg
  • dl cremefraiche
  • ½ dl mælk
  • ½ broccoli (stort)
  • 200 g røget laks
  • 1 spsk citronskal (fintrevet)
  • salt og peber
  • 1 håndfuld revet ost

Fremgangsmåde

  • Forbered tærtedejen via fremgangsmåde i link i ingredienslisten.
  • Imens bunden forbager i ovnen, kan du skære det halve broccolihoved ud i små mundrette buketter.
  • Kog broccolibuketterne i saltet vand i 2 minutter. Hæld vandet fra og lad dem dampe af.
  • Pisk æg, cremefraiche, mælk, salt og peber sammen i en skål. Skær røget laks ud i små tern.
  • Fordel broccoli ovenpå tærtebunden og herefter røget laksetern.
  • Hæld æggemassen udover, så det fordeles over fyldet.
  • Drys med revet citronskal over tærten og derefter med revet ost.
  • Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader.