- Lav lemon curd som det fremgår af opskriften i linket ovenover og sørg for, at den bliver helt kold, inden den kommes på den kolde tærtebund og overfladen glattes ud.  
- Lav marengs ved at koge vand og sukker op i en gryde til en tyk sukkersirup UDEN at røre i det. Det skal nå en temperatur på 115 grader, hvis du har et sukkertermometer.  
- Pisk imens æggehviderne stive – meget gerne i en røremaskine.  
- Hæld den varme sukkersirup ned til de piske hvider i en tynd stråle, imens der piskes.  
- Pisk derefter til marengsen er stiv og afkølet, cirka 5-10 minutter. 
- Kom marengs i en sprøjtepose med tyl og pynt tærten. For et mere rustikt udtryk kan du også komme det hele på med en ske og lave et mønster med samme.  
- Stil tærten i toppen af en ovn under grill, til den er let gylden på toppen – hold øje! Min var færdig på under et minut. Du kan også bruge en gasbrænder. 
- Lad tærten køle af, inden den spises.