Imens din pizzadej hæver, kan du forberede fyldet.
Skræl løg og skær dem i tynde ringe.
Steg dem ved middelvarme i lidt olivenolie med salt i 10 minutters tid, til de er bløde og nærmest karamelliserede. Tag dem af panden.
Skyl champignon og skær dem i tynde skiver.
Steg dem i en smule olivenolie og et drys salt ved middel-høj varme, til de er bløde.
Steg finthakket hvidløg med det sidste minuts tid.
Skræl den søde kartoffel og skær den i tynde skiver (så tynde som muligt).
Skær også gedeosten i skiver.
Tænd ovnen på højst mulig varme (gerne over-undervarme) og lad bagepladen (gerne med bagestål) varme op med ovnen.
Rul pizzadejen tyndt ud på et stykke bagepapir og smør med pesto, tomatsauce, philadelphia eller hvad du bedst kan lide.
Fordel de tynde skiver sød kartoffel ud over dejen.
Fordel derpå chorizo, hvidløgsstegte svampe, bløde løg og gedeost og drys evt. med chiliflager.
Hiv pizzaen med bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen, til den er sprød i bunden. I min ovn tager det omkring 8-10 minutter.