Her er mit bud på en buddha bowl - en vegetarisk alt i én skål med falafler, hummus, ris, salat, sesamstegte gulerødder, granatæble, saltmandler og feta. Skøn aftensmad eller frokost til 4 personer.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse30 minuttermin
Ingredients
3dlris(gerne brune ris, havreris eller spelt - noget med bid)
Start med at sætte ris over efter anvisning på pakken.
Lav hummus ved at blende ingredienserne sammen til du har en cremet hummus. Kom evt. et par spsk vand eller olie mere i for den rette konsistens. Smag til med salt og peber.
Skræl gulerødder og skær dem i aflange stave.
Varm en pande op til middel-høj varme med en spsk olie og et drys salt.
Steg gulerødderne 5 minutters tid. De skal stadig have bid men må godt være gennemvarme og let gyldne udenpå. Vend sesamfrø i til sidst.
Lun falaflerne hvis de ikke er det.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend halvdelen med de blandede salatblade.
Frigør granatæblekernerne fra skallen, hak saltmandler groft og smuldr feta.
Anret din buddha bowl så man kan se alle ingredienserne, og så der kommer lidt af hvert i. Afslut med at dryppe den sidste dressing udover.