Lav lemon curd som det fremgår af opskriften i linket ovenover og sørg for, at den bliver helt kold, inden den kommes på den kolde tærtebund og overfladen glattes ud.
Lav marengs ved at koge vand og sukker op i en gryde til en tyk sukkersirup UDEN at røre i det. Det skal nå en temperatur på 115 grader, hvis du har et sukkertermometer.
Pisk imens æggehviderne stive – meget gerne i en røremaskine.
Hæld den varme sukkersirup ned til de piske hvider i en tynd stråle, imens der piskes.
Pisk derefter til marengsen er stiv og afkølet, cirka 5-10 minutter.
Kom marengs i en sprøjtepose med tyl og pynt tærten. For et mere rustikt udtryk kan du også komme det hele på med en ske og lave et mønster med samme.
Stil tærten i toppen af en ovn under grill, til den er let gylden på toppen – hold øje! Min var færdig på under et minut. Du kan også bruge en gasbrænder.
Lad tærten køle af, inden den spises.