Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Vegetarisk one pot pasta med broccoli og parmesan
Ospkriften på denne omgang vegetarisk one pot pasta er fyldt med grøntsager og ost og er perfekt til at stille sulten på 2-3 personer.
5
fra
2
stemmer
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredienser
1
løg
2
fed
hvidløg
1
spsk
olivenolie
200
g
pasta
(gerne spaghetti)
250
g
broccoli
(jeg har brugt buketter fra frost)
200
g
edamamebønner
(løse og frosne)
2
tsk
timian
½
tsk
chiliflager
1
tsk
salt
1
grøntsagsbouillonterning
7
dl
kogende vand
1
håndfuld
parmesan
(fintrevet)
1
øko citron
Køkkenudstyr
Gryde
Rivejern
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg og steg det i olivenolie i en stor gryde ved middel-høj varme, til det bliver blødt.
Kom herefter spaghetti, broccoli, edamamebønner, krydderier, salt og bouillonterninger rørt ud i vandet.
Bring det op at koge, tryk spaghettien ned i vandet og lad det simre i cirka 15 minutter, til væsken er absorberet.
Du kan evt lade pastaretten stå under låg og ved lav varme de sidste par minutter for at få absorberet den sidste væske.
Rør til sidst parmesan, citronskal fra en hel citron og en skvis citronsaft i og smag til.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest