Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Noter
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Syltede abrikoser – tilbehør til ost
Syltede abrikoser er perfekt tilbehør til ost eller topping på grød, yoghurt, is og pandekager. Det er også en god ide til værtindegave eller spiselig gave.
5
fra
3
stemmer
Servings:
2
glas
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
Trækketid
1
dag
d
Ingredienser
400
g
tørrede abrikoser
300
g
sukker
2
dl
vand
1
øko appelsin
(stor eller 2 små, saft + skal)
2
kanelstænger
2
stjerneanis
1
vaniljestang
(eller 1/2 tsk vaniljepulver)
Noter
Dine syltede abrikoser kan sagtens holde sig på køl i flere uger. Server dem til ost, på din grød, yoghurt eller måske is eller pandekager.
Køkkenudstyr
Gryde
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser pånær appelsinskal og vanilje i en gryde og bring det i kog.
Lad det derefter simre i 15 minutter.
Rør nu vaniljepulver og fintrevet appelsinskal i og lad det køle af, så siruppen tykner.
Kom dine syltede abrikoser på skoldede glas og lad dem trække på køl i minimum et døgn.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest