Go Back
+ servings
Sunde og proteinrige chokolademuffins med hytteost og æg

Sunde chokolademuffins

Sunde men super saftige og smagsfulde chokolademuffins. Glutenfrie, sødet med dadler og med hytteost for ekstra protein og saftighed. Opskriften giver 12 stk.
4.67 fra 3 stemmer
Servings: 12 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse16 minutter
I alt26 minutter

Ingredients

  • 5 dl havregryn
  • 3 stk dadler (gerne medjool, ellers én mere hvis de er små)
  • 2 stk æg
  • ¾ dl kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ dl smeltet kokosolie (eller smør/olivenolie)
  • dl varmt vand
  • 1 tsk instant kaffe
  • 250 g hytteost
  • 75 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
  • Fjern sten fra dadlerne og rør instant kaffe ud i det varme vand.
  • Kom alle ingredienser pånær chokolade i en blender, og blend et minuts tid til du har en ensartet, tyk dej.
  • Hak chokoladen og vend ⅔ i dejen.
  • Smør 12 muffinforme godt og fordel dejen heri. Drys med den resterende chokolade.
  • Bag dine muffins i 15-18 minutter, til de er gennembagte.