Sunde men super saftige og smagsfulde chokolademuffins. Glutenfrie, sødet med dadler og med hytteost for ekstra protein og saftighed. Opskriften giver 12 stk.
4.67 fra 3 stemmer
Servings: 12stk
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse16 minuttermin
I alt26 minuttermin
Ingredients
5dlhavregryn
3stkdadler(gerne medjool, ellers én mere hvis de er små)
2stkæg
¾dlkakao
1tskbagepulver
1tskvaniljesukker
½dlsmeltet kokosolie(eller smør/olivenolie)
1½dlvarmt vand
1tskinstant kaffe
250ghytteost
75gmørk chokolade
Fremgangsmåde
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Fjern sten fra dadlerne og rør instant kaffe ud i det varme vand.
Kom alle ingredienser pånær chokolade i en blender, og blend et minuts tid til du har en ensartet, tyk dej.
Hak chokoladen og vend ⅔ i dejen.
Smør 12 muffinforme godt og fordel dejen heri. Drys med den resterende chokolade.
Bag dine muffins i 15-18 minutter, til de er gennembagte.