En slags sundere chokolademousse der smager en del mere af kakao end chokolade, og du vil også kunne smage den syrlige græske yoghurt og nøddesmør. Du vil endda kunne spise den til morgenmad eller snack også. Til 3-4 personer.
5 fra 1 stemme
Antal: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Køletid3 timert
Ingredienser
230ggræsk yoghurt(10%)
2spskhasselnøddesmør(eller anden nøddesmør, fx mandelsmør)
35gkakaopulver
2spsksirup(evt. lidt mere)
1nipflagesalt
30gmørk chokolade(til toppen )
Fremgangsmåde
Pisk yoghurt, hasselnøddesmør, kakaopulver, sirup og salt sammen og smag evt. til med kakao og sirup efter smag.
Kom moussen i en skål eller anret den i små glas og kom det på køl i minimum 3 timer, også gerne mere.
Drys med chokoladespåner (eller finthakket chokolade) på toppen og evt. lidt flagesalt.