Go Back
+ servings
Squashkage med cream cheese frosting

Squashkage med cream cheese frosting

4.50 fra 2 stemmer
Servings: 8 personer
Forberedelse20 minutter
Tilberedelse45 minutter

Ingredienser

Squashkage

Cream cheese frosting

  • 200 g flødeost (philadelphia – ikke light)
  • 50 g flormelis
  • 1 citron (øko, saft fra den hele + skal fra 1/2)

Noter

Opbevar kagen på køl – den holder sig fugtig og god i flere dage.

Køkkenudstyr

  • Brødform
  • Elpisker
  • Si
  • Dejskraber
  • Rivejern

Fremgangsmåde

Squashkage

  • Pisk æg og brun farin luftigt i en skål.
  • Rør mel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme sammen og si halvdelen af det i den luftige æggemasse. Vend forsigtigt sammen med en dejskraber.
  • Vend olie i og derefter retsten af melblandingen, sigtet.
  • Riv squash groft og hak de ristede nødder og den mørke chokolade groft. Vend alle tre ting i dejen.
  • Fór en brødform med bagepapir og hæld dejen heri.
  • Bag din squashkage ved 175 grader varmluft i cirka 45 minutter. Stik en stegenål eller kniv ned i midten – er den fri for rå dej, er den færdig. Lad den køle helt af.

Cream cheese frosting

  • Rør din cream cheese frosting sammen af flødeost, flormelis, citronsaft og -skal og smag til efter din foretrukne sur-søde balance. Jeg kan godt lide den lidt syrlig-sød.
  • Fordel cream cheese frosting på den kolde kage.