En nem opskrift på sprød paneret kylling med rosmarin. Giver en saftig og velsmagende kylling lavet på kyllingebryster. Opskriften giver 4 stk af hvert et halvt bryst.
5 fra 1 stemme
Servings: 4stk
Forberedelse15 minuttermin
Ingredients
2stkkyllingebryst
1stkæg
1dlhvedemel
2dlrasp
salt
smagsneutral olie
4kvisterosmarin(kan undlades)
Fremgangsmåde
Start med at fjerne eventuelle sener eller andet fra kyllingen. Skær det herefter over gennem midten, så du får to flade kyllingebryster af hvert bryst.
Tag tre tallerkener frem. Pisket ægget i det første, bred mel ud i den næste og rasp i den tredje. Krydr rasp og mel med lidt salt.
Varm en stor pande op til høj middelvarme med olie, så det dækker bunden. Kom rosmarinkiste på.
Dyp hvert stykke kylling først i mel, så æg og til sidst rasp.
Steg kyllingen omkring 2-4 minutter på hver side til gyldent og sprødt. Det skal ikke have lang tid men netop være tilberedt.
Lad kyllingen trække i 5 minutters tid. Evt. på en tallerken med et stykke køkkenrulle, der kan suge overskydende olie.