Go Back
+ servings
Solsikkekernesmør med kakao og havsalt

Solsikkekernesmør med kakao og havsalt

5 fra 1 stemme
Servings: 1 glas
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

Noter

Din solsikkekernesmør kan sagtens holde sig et par uger på køl. 

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Rist solsikkekerner gyldne på en pande.
  • Kom dem i en god, kraftig blender eller foodprocesser sammen med kakao, kokossukker, salt, kardemomme og 3 spsk olie og blend til du har en flydende, lind solsikkekernesmør.
  • Det tager 5-10 minutter afhængig af din blender. Sørg for at stoppe en gang imellem og skrabe det ned, der sætter sig på siderne.
  • Tilsæt et par spsk olie mere, hvis den skal have lidt ekstra væske at arbejde med.
  • Smag til med ekstra kakao, sødme og salt.
  • Hæld på et skoldet glas med låg og opbevar på køl.