Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Rugbrødsromkugler
Nemme, lækre og sunde rugbrødsromkugler lavet med en tør rest rugbrød.
4
fra
4
stemmer
Servings:
25
stk
Forberedelse
20
minutter
min
Køletid
1
time
t
Ingredients
200
g
rugbrød
150
g
juicy dadler
(uden sten)
175
g
hindbær
(frosne )
2
spsk
honning
2
spsk
kokosolie
(smeltet )
4
spsk
god kakao
2
spsk
romessens
(måske 3)
½
tsk
fint salt
1
dl
havregryn
kokosmel
frysetørrede bær
(kan undlades)
Køkkenudstyr
Blender
Gryde
Fremgangsmåde
Lav hindbærkompot ved at koge bær op med honning og et par spsk vand.
Lad det boble op og tag det så af varmen for at afkøle en smule.
Hæld den lune bærkompot over rugbrødet og mos det sammen.
Kom det i en foodprocessor eller blender med dadler uden sten, kokosolie, kakao, romessens, salt og havregryn og blend godt.
Smag til med romessens og kakao.
Kom romkuglemassen på køl i en times tid.
Rul massen til små rugbrødsromkugler og tril dem i eksempelvis kokosmel og frysetørrede bær.
Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest