Go Back Email Link
+ servings
Æblesalat med feta, hasselnødder og citron

Æblesalat med feta, hasselnødder og citron

En skøn, frisk æblesalat med feta, ristede hasselnødder og masser af citron. En af mine favoritter, der passer godt til kylling og fisk.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse15 min

Ingredienser

  • 3 æbler (gerne syrligt-søde og sprøde)
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 3 spsk tørrede tranebær
  • 75 g feta (helst fra blok)
  • 1 øko citron

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødder i ovnen i 5-7 minutter ved 180 grader og lad dem køle af.
  • Nulr skallen af nødderne med hænderne.
  • Skyl æblerne godt, fjern kernehuset og skær dem i både. Kom dem i en skål.
  • Hak hasselnødderne groft og kom dem op til æblerne sammen med tørrede tranebær, fintrevet skal og saft fra citronen.
  • Smuldr eller skær fetaen i små stykker.
  • Bland det hele sammen og drys med friskkværnet peber.