Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Æblesalat med feta, hasselnødder og citron
En skøn, frisk æblesalat med feta, ristede hasselnødder og masser af citron. En af mine favoritter, der passer godt til kylling og fisk.
5
fra 1 stemme
Servings:
4
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Ingredients
4
æbler
(gerne syrligt-søde og sprøde)
1
håndfuld
hasselnødder
1
håndfuld
tørrede tranebær
75
g
feta
(helst fra blok)
½
øko citron
(saft og skal)
Fremgangsmåde
Rist hasselnødder i ovnen i 5-7 minutter ved 180 grader og lad dem køle af.
Nulr skallen af nødderne med hænderne.
Skyl æblerne godt, fjern kernehuset og skær dem i tynde både. Kom dem i en skål.
Hak de ristede hasselnødder groft og kom dem op til æblerne sammen med tørrede tranebær og fintrevet skal og saft fra citronen.
Smuldr feta i små stykker og bland det godt rundt i salaten.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest