Go Back
+ servings
Dadelkugler med lakrids

Dadelkugler med lakrids

Lækre, bløde og smagsfulde dadelkugler med lakrids. Opskriften giver 16 stk, der skal opbevares på køl.
5 fra 2 stemmer
Antal: 16 stk
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 80 g mandler
  • 15 dadler (juicy/bløde)
  • spsk kakaopulver
  • ¾ tsk lakridspulver
  • 1 tsk lakridssirup (kan undlades)
  • 1 nip salt

Køkkenudstyr

  • Minihakker

Fremgangsmåde

  • Rist mandler i ovnen i 5 minutter ved 180 grader og lad dem køle lidt af.
  • Blend dem herefter i en minihakker/blender så noget er fint og andet lidt groft - jeg kan godt lide, at man stadig kan bide i bittesmå stykker af mandler.
  • Kom de bløde dadler ned til mandlerne sammen med resten af ingredienserne.
  • Blend det hele godt sammen og tril til små kugler. Opbevar på køl.